MEEST GESTELDE VRAGEN

Een antwoord op jouw vragen

WAT KAN IK VERWACHTEN TIJDENS DE INTAKE?

Tijdens het eerste intake consult maken we kennis en nemen we de medische historie door aan de hand van een intakeformulier die je vooraf ontvangt.

Daarna worden de voeten geïnspecteerd en wordt de eerste behandeling gegeven.

Na afloop van het consult wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Wanneer er een wederzijdse klik is wordt er een vervolgconsult gepland.

WORDEN ER OOK CHRONISCHE KLACHTEN BEHANDELD?

Jazeker. Wanneer je te maken hebt met chronische klachten dan is het niet mogelijk om de klachten volledig te verhelpen. Dit neemt niet weg dat pijnklachten wel in zoverre verminderd kunnen worden waardoor men minder wordt beperkt en meer van het leven kan genieten.

HOE MOET IK ME VOORBEREIDEN VOOR DE EERSTE AFSPRAAK?

Voorafgaand aan de eerste afspraak is het beter om niet teveel koffie of thee te drinken. Tijdens en na de behandeling zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Om uitdroging te voorkomen is het belangrijk om voldoende water te drinken.

Heb je specifieke vragen? 

Neem gerust contact op. 

WORDEN DE BEHANDELINGEN VERGOED DOOR MIJN ZORGVERZEKERAAR?

Doordat de praktijk voldoet aan hoge praktijk- en opleidingseisen vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen gedeeltelijk of volledig vanuit de aanvullende verzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar.

Mogelijk wordt er gevraagd naar de :

AGB code therapeut: 90049506

AGB code praktijk: 90057904

KAN IK EERST EEN BEHANDELING PLANNEN EN DAN NAAR MIJN HUISARTS?

In onze praktijk worden je klachten serieus genomen. Je hebt geen verwijsbrief nodig om een afspraak in onze praktijk te maken. Echter vinden wij het belangrijk om ook altijd een arts te raadplegen bij klachten. 

Onze behandelingen worden aangeboden ter aanvulling van de reguliere zorg.

OP WELKE MANIER KAN IK HET CONSULT BETALEN?

Consulten in de praktijk worden altijd na afloop direct per Pin betaald. Binnen 24 uur kan je de factuur/declaratie via email verwachten. Deze kan worden aangeboden aan de zorgverzekeraar.

©2020 by Reflexzonetherapie Ruta